Een avondje Kokyo is een compleet avondje uit. Aandacht voor elkaar in een ontspannen sfeer met heerlijke dranken en gerechten die het verschil maken. Dat is waar ons restaurant in het centrum van Heerenveen voor staat.

In de basis gaat het uiteindelijk om bovenstaande. Toch kunnen we ons voorstellen dat je vragen hebt. Voordat je deze stelt, lees eerst even de FAQ’s door. De kans bestaat dat wij de vraag hier al hebben beantwoord.

Reserveren is niet verplicht. Echter raden we aan om dit wel te doen. Zeker op drukkere dagen zoals op feestdagen en weekenddagen.

Wij accepteren contant geld en pin.

Reken maar! Oók voor afhaal en voor het bezorgen (alleen in Heerenveen) van de allerlekkerste sushi, is Kokyo er voor jou. Bel ons of geef je bestelling via onze website door.

Dit is alleen bij een telefonische reservering.

Voor feestdagen hanteren wij onze weekendprijzen. Dit geldt voor alle feestdagen met uitzondering van kerstdagen.

Voor de jarige hebben wij een speciale gerecht of dessert. Vergeet niet om van tevoren door te geven wie er jarig is.

Zeker is dat mogelijk. Leuk. Neem voor feesten en partijen contact met ons op zodat we je wensen door kunnen spreken.

Op dit moment hebben wij nog geen specifieke ruimte ingericht als private table. In de nabije toekomst gaat dat wel gebeuren. Voor nu kunnen wij wel een bepaald gedeelte van ons restaurant inruimen. Neem even contact met ons op voor overleg.

Dat behoort tot de mogelijkheden. Dit dient echter wel vooraf bij de reservering te zijn aangegeven.

Kokyo is rolstoelvriendelijk.

Ons all-you-can-eat concept maakt geen onderscheid tussen grote – en kleine eters. In het geval van een maagverkleining raden wij de gast aan om à la carte te bestellen.

Catering is mogelijk. Neem voor meer informatie contact met ons op.